De kat is naast de hond ook een veel voorkomend huisdier en neemt dus ook een belangrijke plaats in de huidige samenleving in. Vandaar dat we ook in onze winkel een ruim assortiment aan kattenvoeders hebben. Het assortiment bestaat naast de premium voedermerken als Eukanuba en Royal Canin, ook uit merken als Whiskas, Gourmet, Felix en nog vele andere merken. Indien u toch een ander merk zoekt, kan dit altijd in overleg met u besteld worden.


Als tussendoortje voor uw kat hebben wij uiteraard ook een uitgebreid assortiment aan lekkere snacks en kattemelk. Naast kattenvoeders en snacks hebben we een ruime collectie manden, halsbandjes, kattenbakken en -korrels. Ook vindt u bij ons kattenluikjes, met of zonder zender, losse deurtjes in geval van beschadiging, krabpalen, klimmeubelen, voerbakjes en nog veel en veel meer!


Wanneer uw kat te maken krijgt met kwalen, dan hebben wij hiervoor een serie verantwoorde geneesmiddelen in ons assortiment. Bij ons krijgt u over deze middelen een uitgebreide voorlichting.


Kortom alles voor uw trouwe poes of kater vindt u in onze winkel tegen zeer scherpe prijzen en met de juiste service. Dus ook u als 'kattenmens' bent bij ons aan het juiste adres; wij hebben zo ongeveer alles om aan de eisen van uw kat te voldoen. Houd uw kat tevreden en u wordt een gelukkig mens!